Voor de professionele eindverbruiker in bouw en industrie leveren we met expertise kwaliteitsproducten voor scherpe prijzen. Met een assortiment van meer dan 20.000 producten en een netwerk om de 'speciale' dingen voor u te vinden zijn we een veelzijdig inkoopadres voor uw bevestigingsmaterialen.

De kwaliteit van de producten

Wij zijn een bedrijf bedoeld voor de professionele eindverbruiker. Om die reden leveren we kwaliteits bevestigingsmaterialen. Alle producten worden geproduceerd volgens de gangbare industrie normen in Europa. Dit betekent dat de meeste producten naar DIN en ISO is geproduceerd en andere producten het CE keurmerk hebben. Voor sommige producten zijn andere certificeringen nodig. Heeft u dit nodig, bijvoorbeed EN certificatie, neem dan contact met ons op.

Diepe prijzen

Wij zijn geen groot bedrijf, hebben geen dure vertegenwoordigers langs de weg en hebben een lean en mean organisatie. Hierdoor besparen we op overhead, voorraad beheer en andere dingen die producten duur maken. Daar in tegen leveren we wel service door met u af te stemmen wat uw behoeften zijn. In een netwerk van allerlei Europese bedrijven, kunnen we u prijsvoordelen bieden en helpen met een scherpe inkoop.

Levering

Bij ons houden we een levertijd aan van 2-4 werkdagen en anders wordt dit gecommuniceerd. Door de prijzen laag te houden zijn we flexibeler met onze voorraad. Heeft u een assortiment nodig waarbij u graag de volgende dag geleverd wil hebben, dan is dit mogelijk in overleg en leggen we speciale voorraden voor u aan, dit ontstaat in samenspraak met u als klant. Soms is het niet mogelijk producten binnen 2-4 werkdagen te leveren, in dat geval nemen we telefonisch of per mail contact met u op. We bespreken alternatieven of proberen in overleg uw wensen toch in een afzienbare tijd te realiseren, meestal lukt dit.

Verzendkosten

Verzendkosten zijn voor  gratis, maar we hanteren een minimale bestelling van 69 EURO ex BTW.  Daaronder rekenen we 19 euro handlingskosten. Met de scherpe marge die we hanteren is het niet mogelijk om kleinere opdrachten kosteneffectief te handelen. We hebben geprobeerd de drempel zo laag mogelijk te houden. heeft u specifieks iets nodig onder de 69 EURO, probeer meteen wat voorraad erbij te bestellen of het te combineren met een zzp collega / bedrijf die ook scherp in wil kopen.

Op rekening

Bedrijven zijn bedrijven, hoewel door het internet meer en meer gebruikelijk is om vooraf te betalen, wordt u als eindverbruiker pas betaald als de klus geklaard is. Doet u dit in onderaanneming duurt dit meestal langer. Bij ons leveren we op rekening, u betaald de rekening als u de goederen ontvangen heeft. Wij vind het billijk om binnen 14 dagen u er aan te herinneren en standaard is uw krediet termijn maximaal 30 dagen. Met grotere bedragen gaat dit in overleg.

Bestelproces

Wij hebben een website gemaakt waarin u snel zaken kunt zoeken. Overzicht hebt en technisch inzicht kunt krijgen. U kunt online boeken of ons bellen. Na het ontvangst van de bestelling, wordt gecontrolleerd of we het snel kunnen leveren. We bevestigen uw bestelling per mail en in de bijlage zit de factuur. Per mail informeren we u wanneer u de goederen kunt verwachten in de regel is dit 2-4 werkdagen en soms sneller

Retouren

We willen dat u tevreden bent. Niet een beetje tevreden, maar optimaal tevreden. Waar gewerkt wordt vallen spaanders, soms wordt het verkeerde product geleverd of laat de kwaliteit te wensen over. In dat geval doen we niet moeilijk en zullen we het zonder dat het u geld kost, te herstellen. U kunt de producten retourneren na ons even een telefoontje of mailtje gedaan te hebben. Ook dit in overleg zodat we de producten op de juiste wijze terug kunnen nemen of kunnen vervangen. In meeste gevallen komen we hier wel uit.

Privacy

Uw persoonlijke gegevens, klikgedrag op de website worden louter intern gebruikt, het wordt niet door verkocht aan derden. De persoonlijke gegevens die we u vragen is louter bedoeld om uw bestelling te handelen en u te attenderen op aanbiedingen of suggesties hoe u onze producten beter kunt gebruiken. Derden die voor ons bedrijf service verlenen, zien uitsluiten een ipnummer en eventueel klik/typ gedrag, zoals bijboorbeeld google, hun privacy policy kunt u hier lezen https://www.google.nl/intl/nl/policies/privacy/ en onze chat dienstverlener tawk.to ook zij gebruiken de informatie uitsluitend op hun servers om een functionerende dienstverlening, namelijk het contact tussen u en mij. https://www.tawk.to/privacy-policy/ Het spreekt voor zich dat we geen verantwoordelijkheid kunnen nemen voor de uitvoer van hun beleid. Dat is dit geval een kwestie van vertrouwen, zoals we eigenlijk dagelijks onze gegevens aan google en andere telekom bedrijven toevertrouwen.

Service

Juist omdat we niet een groot log bedrijf zijn, kunnen we u extra service bieden. Te denken valt van het 'sourcen' het zoeken van speciale producten. Meedenken met de klant waar dat soms helpt, om verder te kijken, met alternatieven te komen die soms goedkoper of beter zijn. Wij zoeken een balans tussen persoonlijk betrokken te zijn met wat we leveren en tegerlijkertijd een moderne manier om zaken te doen via het net voor scherpe prijzen.

 

Heeft u vragen neem contact met ons op.

Arnold Schaaij

Budget Fasteners